به گزارش خبرگزاری حوزه، نماینده پارلمان افغانستان،در این نشست با اشاره به وضعیت حساس امنیت در این کشور، اظهار کرد: نبود رسانه شیعی فراگیر در افغانستان یکی از دغدغههای مهم افغانستان به شمار میرود.
حجتالاسلام ناصری افزود: امکانات کنونی که در اختیار علمای شیعی افغانستان است، جوابگوی نیاز مردم این کشور نیست، هرچند که روحانیون این کشور با دغدغه دینی خود به خوبی از عهده تبلیغ دین در مناطق محروم این کشور برمیآیند.
نماینده پارلمان افغانستان با ابراز این که ساختار کشورها در روابط منطقهای و بینالمللی دارای اهمیت بسیاری است، بیان کرد: متاسفانه مسئولان حکومتی در افغانستان به ملتسازی فکر نمیکنند و تنها به فکر تقسیم حکومت بر مبنای قومیت و مذهب هستند.
حجتالاسلام ناصری، با اشاره به نظام ساختاری این کشور، یادآور نمود: با وجود آن که نظام ساختاری افغانستان متمرکز است، اما در انتخابات حساس کشور، از کارتهای شناسایی جعلی استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمار، دوازده میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن در افغانستان وجود دارند، اما در هر انتخابات مشاهده میکنیم که هجده میلیون رأی به صندوق میریزند که به یقین باعث تغییر نتایج نیز میگردد.
نماینده پارلمان افغانستان با بیان این که تنها ساختاری که روحانیت در آن شرکت دارند، حوزه فرهنگی بود، اما اکنون در حال تغییر این ساختار در افغانستان نیز هستند، اذعان نمود: گزارشها و آمارهایی که اکنون به صورت رسمی در افغانستان ارائه میگردد، به یقین آماری مخدوش و مبهم هستند و نمیتوان به آن اعتماد نمود.
*تلاش برای اختلافات مذهبی در افغانستان
در ادامه این نشست دکتر مهدی ترابی، با اشاره به هویت استراتیژیک افغانستان، با ابراز این که تنها ضعف استراتژیک این کشور نبود ساحل و دسترسی به آبهای بینالمللی است، یادآور نمود: وجود خاک حاصلخیز کشاورزی و منابع غنی انرژی در این کشور، همواره قدرتهای تاریخ را مشتاق به تسلط به این کشور کرده است.
وی،با اشاره به راهبرد کنونی دولتهای غربی در افغانستان، خاطرنشان کرد: قدرتهای کنونی در افغانستان ، همواره تلاش میکنند تا آتش اختلافات مذهبی در این کشور را بیافزایند تا مانع وحدت بین مردم شوند و قوت تسلط خود در افغانستان را بیفزایند.